Skoleindskrivning kommende 0. klasser

Skole-hjem samarbejde

Informationsaften for forældre til de kommende 0. klasser tirsdag d. 27. oktober er aflyst pga. Covid-19 restriktioner. Se mere herunder.

Kære forældre til børn, der skal starte i skole i sommeren 2021.

Grundet stigende smittetal og de seneste restriktioner gennemfører vi desværre ikke Intro-møde med fysisk fremmøde i år. I stedet kan I se denne video og løbende læse mere om jeres barn skolestart her på siden.

På vegne af hele ledelsen

Lise Bjerregaard

Distriktsskoleleder

Kære forældre til børn på kommende 0. årgang.

Velkommen til en anderledes introduktion og orientering om indskrivning på Distriktsskole Ganløse. Det er desværre ikke muligt at invitere jer ind på skolen i år, og derfor har vi lavet en lille film, hvor distriktsskoleleder Lise Bjerregaard byder velkommen og siger lidt om skolen. Derudover kan I herunder finde en række dokumenter, der på forskellig måde beskriver og definerer Distriktsskole Ganløse. Vi vil gerne i dialog med jer og har I spørgsmål om indskrivning, mini-SFO eller skolestart, så er I meget velkommen til at kontakte os på telefon: 7259 8400, så kan I lave en aftale om at blive ringet op af den relevante afdelingsleder.

Vi glæder os meget til at hilse på jer og jeres børn - og byde jer velkommen til skolen. Vi ser frem til samarbejdet. Pas på jer selv og hinanden.

Lise Bjerregaard

Intro for nye forældre